הכנת חומרים מוקלטים והתאמת המצגות | היחידה להוראה ולמידה

הכנת חומרים מוקלטים והתאמת המצגות

מוזמנות ומוזמנים לקורס אסינכרוני קצר (פחות מ-50 דקות) בו נלמד שיטה פשוטה להמרת מצגות PPT לסרטוני הוראה אפקטיביים.
הקורס זמין באתר הסדנאות של האוניברסיטה ונכנסים אליו כמו שנכנסים לMoodle לכניסה

רבים מכם ודאי שואלים.ות את עצמכם.ן:
איך תיראה שנת הלימודים הקרובה?
כמה סטודנטים.ות בכלל יגיעו לכיתות?
איך כל הסטודנטים.ות שנמצאים.ות במילואים או שלא יכולים.ות להגיע מסיבות מוצדקות יוכלו לצלוח את הקורס?
או אפילו איך אתם.ן תצלחו את הוראת הקורס בתנאים האלה?

מבין האתגרים שאנו מצפים.ות להם בהוראה, אתגר העבודה עם כתה שחלק גדול ממנה לא נוכח, ואתגר השלמת החומר של סטודנטים.ות שלא יכולים.ות להגיע, הם אתגרים מרכזיים.
רבים.ות מאיתנו חושבים.ות, והדבר גם מגובה מחקרית, שהקלטת המפגשים ה'חיים' בקמפוס איננו פתרון מספיק טוב לשמש כאמצעי לימוד ראשי ומרגישים.ות שלא בנוח להציג רק את הפתרון הזה לסטודנטים.ות שאילו רק היו יכולים.ות, היו מגיעים.ות לכתה.

הפתרון החלופי שאנו מציעים מיועד לכל מי שעובדים.ות עם מצגות PPT בכתה. אפשר, על ידי מספר פעולות ושינויים, להפוך את מצגות ה PPT לסרטוני הוראה קצרים וממוקדים שמותאמים ללמידה מרחוק באופן הרבה יותר טוב בהשוואה להקלטות של מפגשים סינכרוניים.

תוכלו להיכנס לאתר הסדנה מכאן

או להעתיק את הקישור מכאן:

הנחיה: מיכל שודל Ph.D, היחידה להוראה ולמידה, האוניברסיטה העברית.